Indlæser

Fragt fra 45 kr ❤ Gratis levering til pakkeshop ved køb over 600 kr
Ordrer afgivet inden kl 17.00 afsendes så vidt muligt næste morgen (hverdage)

Tasker By Bernadette

Tasker By Bernadette

Tasker fra bernadettes egen systue.

Upcyclede malerier

Tasker syet af gamle ofte beskadigede malerier fundet på loppemarkeder og i genbrugsbutikker.

Der står mange gamle malerier rundt om på lofter, i kældre og i genbrugsbutikker. Mange af dem er beskadigede og gulnede af snavs og nicotin. På Bernadettes systue får de nyt liv i form af tasker i flere størrelser og design. Foeret er syet i økologisk bomuld eller økologisk hamp. Linningen er af økologisk hamp og hanke er kork eller genbrugt læder. Sytråden er ligeledes økologisk bomuld.

Malerier er et skrøbeligt materiale, så taskerne kan og vil krakelere, når de bliver brugt. Dette er især i kanter og hjørner, hvor malerierne bliver foldet, når tasken bliver fyldt med ting og sager. Der vil også være krakeleringer eller afskalninger, som enten er kommet til gennem maleriernes levetid eller under syarbejdet. Disse betragtes ikke som fejl ved taskerne, men er en del af charmen og er med til at give taskerne sjæl.

Hankene kan være svære at sætte i, så de sidder helt lige. Dette skyldes de grove tekstiler, som nitterne skal gennem. Husk at disse tasker er unikke og håndlavede, men ikke perfekte. Nyd dem for det de er, med de skønhedsfejl de har.

Vær opmærksom på, at farven på billederne kan afvige lidt fra varens virkelige farve, da de afhænger af skærmens indstillinger, og er påvirket af belysningen da billederne blev taget.

Ønskelister
Nyheder
Dehiba Fouta - beige

Dehiba Fouta - beige

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - rosa

Dehiba Fouta - rosa

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - pink

Dehiba Fouta - pink

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - blue jeans

Dehiba Fouta - blue jeans

DKK 260,00

Mere