Indlæser

Fragt fra 45 kr ❤ Gratis levering til pakkeshop ved køb over 499 kr
Ordrer afgivet inden kl 17.00 afsendes så vidt muligt næste morgen (hverdage)

Vejibag

Vejibag

Slut med slimede og bløde grøntsager i køleskabet. Vejibag er en stofpose af økologisk bomuld, der holder dine grøntsager friske og sprøde, ofte flere dage længere end grøntsager opbevaret i grøntsagsskuffen eller plastikpose.

Vejibag skaber et køligt og fugtigt miljø, der gør det muligt for dine grøntsager at ånde. Perfekt til opbevaring af salat, spinat, gulerødder, broccoli, selleri, aubergine, rødbeder, spire, svampe og meget mere.

Hvordan virker Vejibag?

Vandet i stoffet fordampes langsomt og transporterer fugt fra grøntsagerne til ydersiden af ​​Vegibag. Dette skaber et fugtigt miljø, der gør det muligt for grøntsager at ånde og bremse nedbrydningsprocessen på en naturlig måde.

Hvorfor ikke bruge plast?

Plastposer og beholdere holder på fugten, men de tillader ikke grøntsager at ånde. Dette skaber et miljø, der fremmer forrådnelse. Vi har alle frasorteret slimet spinat eller fundet plastikposer med slimede gulerødder eller gullig broccoli i grøntsagsskuffen. Vejibag forhindrer denne type forrådnelse.

Virksomhedens værdier

Hos Vejibag har de forpligtet sig til at gøre deres for at holde planeten sund og ren.

Hvis du kigger nærmere på Vejibag og du vil finde...

  • Et produkt, som ikke skader nogen gennem hele dets livscyklus.
  • Produkter der kan genbruges eller komposteres tilbage til jorden uden skade på økosystemet.
  • At alle produkter og processer fri for giftige stoffer.
  • Økologisk bomuldsstof dyrket og produceret i USA.
  • Ingen import. De sender ikke arbejde til udlandet og henter ikke materialer på tværs af oceaner.
  • At de støtter alle interessenters fysiske, mentale, åndelige og økonomiske sundhed.


Historien bag virksomheden og produktet

Vejibag´s grundlægger Sally Erickson er en ægte salatelsker.

Da Sally flyttede til Maine, designede hun og byggede et solcelle-drivhus for at dække sit behov for grønt året rundt og samtidig levere til det lokale marked. Da høsten kom det første år, nægtede hun at emballere og sælge de smukke grøntsager i plastikposer, idet mange friske grøntsager hurtigt bliver brune og slimede, når de opbevares i plastik. Forskning forklarer hvorfor: Fugtigheds-elskende grøntsager rådner ikke, når de pakkes i fugtige tekstiler. Faktisk bliver de friskere og sprødere.

Genanvendelige ”returposer” var løsningen.

Sally samlede en gruppe af kreative og seje kvinder, og startede en tænketank for at se, hvor langt denne vilde ide kunne gå. Radikale ideer fløj rundt i lokalet: Lad os skabe en levende lokal økonomi! Lad os insistere på et sundt lokalt og globalt miljø! Lad os betale kvinder godt for at arbejde på flextid hjemme! Lad os starte en sommerhusindustri! Lad os få alle at spise mere salat! Lad os starte transformationen, lige her i vores lille by! Og så gik de i gang.

Tiden gik og efter fire succesfulde år med at lave Vejibags i Maine, skete det uundgåelige: Sally blev bedstemor. Hun flyttede tilbage til familien i North Carolina - og Vejibag fulgte med.

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Det lykkedes Sally at finde gode medarbejder-ejede faciliteter i North Carolina, og hun kunne fortsætte med at fremstille Vejibags af den samme økologiske bomuld, der tidligere blev transporteret helt til Maine. Vejibags er nu en lokal North Carolina forretning med alt indkøbt lokalt.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 199,00

Vejibag - Lang

Vejibag er en stofpose af økologisk bomuld, der holder dine grøntsager friske og sprøde i op til 2 uger - meget...

Tilføj til ønskeliste


Ønskelister
Nyheder
Colour Fouta - Ecru med turkise striber

Colour Fouta - Ecru med turkise striber

DKK 165,00

Mere
Siliana Colour Fouta - Pink

Siliana Colour Fouta - Pink

DKK 165,00

Mere
Siliana Colour Fouta - lys gul

Siliana Colour Fouta - lys gul

DKK 165,00

Mere
Siliana Colour Fouta - lilla

Siliana Colour Fouta - lilla

DKK 165,00

Mere