Indlæser

Fragt fra 45 kr ❤ Gratis levering til pakkeshop ved køb over 600 kr
Ordrer afgivet inden kl 17.00 afsendes så vidt muligt næste morgen (hverdage)

Bee's Wrap

Bee's Wrap ®

Bee's Wrap er et bæredygtigt og sundt alternativ til plastfolie og staniol, når du skal pakke dine madvarer ind. Brug varmen fra dine hænder til at blødgøre wrap’et, så det kan forme sig omkring det, du vil pakke ind. Det holder formen, når det er afkølet igen.

Bee's Wrap er fremstillet af økologisk bomuldsstof, der er overfladebehandlet med bivoks og jojobaolie, der forsegler stoffet og holder dine fødevarer friske. Stof og tryk er certificeret af Global Organic Textile Standard. Bivoksen kommer fra bæredygtigt forvaltede bistader i USA, og der bruges kun økologisk jojobaolie.

Du kan bruge Bee's Wrap til at pakke brød, grøntsager, frugt, nødder m.m. ind i. Du kan også lægge det over en skål med rester, der skal på køl. Eller hvorfor ikke bruge et wrap til at lægge over din dej, når du stiller den til hævning, og til at dække din surdej, indtil du skal bage næste gang?

Produkterne kan genbruges, er biologisk nedbrydelige og komposterbare. Når dine wraps ikke længere kan bruges i køkkenet, klipper du dem i strimler og smider på kompostbunken. Hvis du har brændeovn, kan du også binde strimlerne om pindebrænde og bruge det til optænding.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 143,00

Bee's Wrap til baguette, naturfarvet

Et stk. baguette wrap. Naturfarvet. 35,5 x 66 cm.Endelig en opbevaringsløsning, der holder din baguette frisk - sprød...

Tilføj til ønskeliste

DKK 176,00

Bee's Wrap, 3-pak (1xS, 1xM, 1xL), Mimi's Purple

Bees Wrap® er et bæredygtigt, naturligt alternativ til plastfolie og staniol til opbevaring af fødevarer. Brug varmen...

Tilføj til ønskeliste

Ønskelister
Nyheder
Living Naturally Soapnut Shampoo Bar - Shea & Lava Clay

Living Naturally Soapnut Shampoo Bar - Shea & Lava Clay

DKK 75,00

Mere
1 højt glas

1 højt glas

DKK 129,00

Mere
1 lavt glas

1 lavt glas

DKK 105,00

Mere
City Classic Pestamel - Mørkegrøn

City Classic Pestamel - Mørkegrøn

DKK 489,00

Mere