Indlæser

Fragt fra 45 kr ❤ Gratis levering til pakkeshop ved køb over 600 kr
Ordrer afgivet inden kl 17.00 afsendes så vidt muligt næste morgen (hverdage)

Håndmalede dukker

Håndmalede dukker

Der er mange Bratz dukker til salg rundt om i landet fx i genbrugsbutikker og på dba.dk. Ofte mangler de fødder/sko, og håret er helt filtret sammen og umuligt at rede ud. Nogle har ikke tøj på og andre gange er tøjet krøllet eller itu. Det er synd og egentlig også spild af ressourcer, hvis dukkerne bliver kasseret, for med en kærlig hånd kan de blive fine igen og skabe glæde hos en ny ejer i mange år fremover.

Bernadettes dukker

Bernadettes håndmalede dukker er fundet på loppemarkeder, i genbrugsforretninger og på dba.dk. Det er således brugte dukker, der er malet om, og sælges med et sæt tøj, der altid består af mindst en del, der er ny og håndlavet, samt evt. en eller flere dele der er fabrikssyet. Fødder/sko er i de fleste tilfælde også brugte, hvorfor de må forventes at bære præg af brug i form af slid og misfarvninger.

Dukkerne får en såkaldt "make-under", hvilket betyder, at fabriksmalingen bliver fjernet og dukkerne bliver malet om, så de får et mere naturligt udseende og mere ligner de piger, der skal lege med dem.

Dukkerne er håndmalet  med akrylmaling, hvilket betyder at penselstrøg vil være synlige, og at kanter er ujævne. Ligeledes kan der være en lille størrelses forskel på øjnene, og ansigtet kan være en anelse asymmetrisk.

De kan tåle at blive leget med, samt at få en let afvaskning, men man skal nok være forsigtig med at skrubbe, og undgå længerevarende kontakt med vand.


Håndlavet dukketøj

Bernadettes håndlavede dukketøj er syet eller strikket af genbrugsmaterialer, der ligeledes er fundet på loppemarkeder og i genbrugsforretninger.

Man kan også selv forsøge sig med at sy eller strikke, og der er flere steder på internettet, hvor man kan finde mønstre og opskrifter. De fleste er nok på engelsk. Kig fx på www.etsy.com og søg på "bratz clothes pattern".


Bemærk at farverne på billederne kan afvige fra de virkelige farver, da de afhænger af skærmens indstillinger, og er påvirket af belysningen da billederne blev taget.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 329,00

Håndmalet dukke - Camilla

Camilla er en mørkhåret Bratz dukke, der har fået en "make-under". Fabriksmalingen er fjernet og hun har fået et mere...

Tilføj til ønskeliste

DKK 329,00

Håndmalet dukke - Freja

Freja er en rødhåret Bratz dukke, der har fået en "make-under". Fabriksmalingen er fjernet og hun har fået et mere...

Tilføj til ønskeliste

DKK 329,00

Håndmalet dukke - Nille

Nille er en sød blond Bratz dukke, der har fået en "make-under". Fabriksmalingen er fjernet og hun har fået et mere...

Tilføj til ønskeliste

DKK 329,00

Håndmalet dukke - Savana

Savana er en smuk brun Bratz dukke, der har fået en "make-under". Fabriksmalingen er fjernet og hun har fået et mere...

Tilføj til ønskeliste

Ønskelister
Nyheder
Dehiba Fouta - beige

Dehiba Fouta - beige

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - rosa

Dehiba Fouta - rosa

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - pink

Dehiba Fouta - pink

DKK 260,00

Mere
Dehiba Fouta - blue jeans

Dehiba Fouta - blue jeans

DKK 260,00

Mere